Craciun Magic in Tara Barsei

CRACIUN MAGIC IN TARA BARSEI
Gulliver Mountain Resort 4* Bran – Moieciu

PROGRAM CRACIUN:

  Ziua 1 – 22.12 
In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu sunculita si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.

Ziua 2 – 23.12
Mic dejun urmat, in jurul orei, 12.00 de ritualul taierii si pregatirii porcului pentru masa de Sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului, Evenimentul este asezonat din plin cu tuica si vin fierte, oferite din partea casei. Pret de  cateva ore profitam de  buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de calatoie, pana la  cina.

Ziua 3 – 24.12
Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa.
La pranz, savuram preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.
In aceasta seara speciala toata lumea il asteapta cu emotie pe Mos Craciun. Cei mici, dar si cei mari, il vor incanta pe oaspetele de onoare al serii cu poezii si cantece de Craciun, iar cadourile sale generoase, plus darurile surpriza vor rasplati toti invitatii. Continuam atmosfera specifica Sarbatorilor de iarna autentice cu un program de colinde si dansuri romanesti. La aperitiv, servim  tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, somon afumat, crema de branza si pate de ficat de casa.
Atmosfera este intretinuta de formatia Korona, care  va interpreta muzica ambientala, dar si  multe melodii de dans, disco ori populare. Meniul continua cu gustari din smochine umplute cu branza de capra, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada din 4 feluri de branza cu mac, rulada de porc cu legume, cascaval afumat cu pasta de masline si aspic de curcan.
In toiul sarbelor si al horelor ne refacem  stocurile de enegie cu ajutorul unei delicioase portii de sarmale cu bacon crocant  si mamaliguta. La  felul  principal  avem cotlet  de  porc  invelit  in  bacon  alaturi de  cartofi  la  cuptor   umpluti   cu  branza  telemea  si  branza  proaspata,  chipsuri  de  parmezan  si  sos  de  rosii  cherry  cu  busuioc  proaspat  .
Pentru  gurmanzi  si  pofticiosi,  meniul este desavarsit cu desertul sub forma de  tarta. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 25.12
Tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat mult dupa miezul noptii, Craciunul debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva, de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. De pe masa nu ne lipsesc pufosii cozonaci  ori placintele cu branza dulce si stafide.
Cina de Craciun  este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam sa nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.

Ziua 5: 26.12
Dupa mic dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu sania trasa de cai, printre copacii incarcati de zapada. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.
Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam  petrecerea  in jurul unui foc de tabara, acompaniati de vin fiert, tuica fiarta si placinta cu dovleac.

Ziua 6 – 27.12
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie stau miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Tarife

Early Booking – 20% Camere
 parter
Camere
 etaj 2
Pretul este pe persoana in camera dubla.
Copii pana-n 12 ani, cazati in camera cu adultii, au gratuitate
2.500
2.000 ron
2.800
2.250 ron
Supliment a treia persoana in camera dubla (peste 12 ani) XXXXX 800 ron

Servicii incluse:
– Cazare 6 zile/ 5 nopti;
– Pensiune completa + toate mesele festive;
– Pachetul de băuturi:  free bar la cina  festiva de Craciun si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna foarte bun, apa plata, apa minerala;
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
– Acces gratuit la sauna;
– Foc de tabără presărat cu povești;
– Biliard;
– Plimbare cu sania in Masivul Piatra Craiului si pranzul ciobanesc, din munti;
– Acces la locul de joacă pentru copii si la Biblioteca;
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în zapada,  șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.

Conditii de plata;
  – avans 50% la inscriere; – diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel

Masuri de siguranta anti Covid 19:

  • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate  dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minimum a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune etc.
  • Efectuarea  formalitatilor de check-in on-line.
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.