Despre noi

Gulliver Resort, vacanta ta perfecta

Construit in armonie perfecta cu natura, complexul turistic Gulliver Mountain Resort 4* Moieciu este amplasat intr-un cadru de vis. Peisajele care iti taie respiratia, bucataria ce se axeaza pe cele mai savuroase retete traditionale si atractiile turistice ale zonei sunt doar cateva dintre argumentele unei vacante perfecte la resortul nostru.

Gulliver Mountain Resort se afla la doar 8 km de castelul Bran, pe un mic platou izolat, la o altitudine de peste 1.000 de metri. Cu toate aceastea, accesul se face usor, cu orice tip de masina, pe un drum idilic ce ofera calatorului privelisti de o frumusete impresionanta. Dar panorama cu adevarat de basm apare abia cand ajungi la destinatie. Ferestrele generoase ale camerelor sunt un motiv in plus sa te feliciti ca ai ales locatia noastra, indiferent ca vei sta intr-o camera cu vedere la Piatra Craiului sau intr-una cu vedere spre Bucegi.

Din prima clipa in care ajungi la noi si pana cand iti vei lua la revedere nu te vei satura sa admiri frumusetea idilica a naturii. Pare ca timpul a stat in loc, nu-i asa? Privesti catre vaile de la poalele muntilor, cu gospodarii si curti in panta, cu mici casute pierdute pe coline, ori la pasunile cu turme ce pasc, nestingherite, parca, exact ca pe vremea dacilor… Ori la padurile virgine, ce inca adapostesc animale mistice si povesti incarcate de suspans…

Atmosfera plina de mister se impleteste cu luxul fin din interiorul resedintei noastre, care te poata cu gandul la casa de vacanta a unui explorator burghez, de la inceputul secolului trecut. Decorul vintage, ferestrele mari, ce decupeaza peste tot imagini de pus pe descktop si vechea pianina din fata receptiei te indeamna la relaxare si rasfat.