Halloween langa Castelul Bran

HALLOWEEN LANGA CASTELUL BRAN
Gulliver Mountain Resort 4* Bran – Moieciu

PROGRAM HALLOWEEN:

  Ziua 1 – 29.10
In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune si luam masa de pranz. Gazdele noastre ne intampina cu sunculita si ne ajuta sa ne relaxam cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi avem program de voie pana la cina.

Ziua 2 – 30.10
Dupa mic dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu caruta trasa de cai de munte, printre copacii imbracati in formidabilele culori ale toamnei. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.
Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam  petrecerea  in jurul unui foc de tabara, acompaniati de vin fiert, tuica fiarta si placinta cu dovleac.

Ziua 3 – 31.10
Dupa masa de dimineata este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa.
Probabil ca nimeni nu va rata o incursiune la Castelului Bran, de numele caruia se leaga atatea si atatea legende, cunoscute de o lume intreaga.
La pranz, savuram preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.
Dupa ora 20 ne pregatim cu totii de cina speciala de Halloween, o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam  nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste! Ne adunam in restaurant costumati ca atare si, intr-un decor specific, servim o multime de mancaruri surpriza, din bucataria traditionala dar si internationala,  toate adaptate la eveniment.
Muzica va destinde atmosfera sau va mari suspansul, dupa caz, dar dansurile si voia buna vor insoti permanent evenimentul.
Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 01.11
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Halloween de poveste. Marturie stau miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Tarife

Early Booking – 20% Camere
 parter
Camere
 etaj 2
Pretul este de persoana, cazata in camera dubla. Copiii pana-n 12 ani sunt cazati gratuit in camera cu adultii 5000
1.100 ron
5.600
1.350 ron
Supliment a treia persoana in camera dubla (peste 12 ani) XXXXX 300 ron

Servicii incluse:
– Cazare 4 zile/ 3 nopti;
– Pensiune completa + toate mesele festive;
– Pachetul de băuturi:  free bar la cina  festiva de Halloween si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna foarte bun, apa plata, apa minerala, bere, sucuri.
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
– Acces gratuit la sauna;
– Foc de tabără presărat cu povești;
– Biliard;
– Plimbare cu caruta in Masivul Piatra Craiului si pranzul ciobanesc, din munti;
– Acces la locul de joacă pentru copii si la Biblioteca;
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în zapada,  șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.

Conditii de plata:
  – avans 50% la inscriere;  diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel.

Masuri de siguranta anti Covid 19:

  • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate  dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minimum a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune etc.
  • Efectuarea  formalitatilor de check-in on-line.
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.