Info Utile

Modificari de functionare a complexului turistic ca urmare a normativelor privind masurile de siguranta impotriva Covid 19
Din cauza restrictiilor impuse de Covid 19, complexul turistic Gulliver  Resort a adus urmatoarele modificari pachetului dumneavoastra de servicii turistice:

– Pana la noi reglementari, masa va fi servita cu respectarea normelor sanitare in vigoare. Va rugam sa pastrati distanta de 1,5 m intre dumneavoastra atat in timpul bufetului, cat si in timpul aprovizionarii cu bauturi din frigiderul de bauturi all inclusive.

– Pentru a limita, pe cat posibil, interactiunea turistilor atat unii cu ceilalti, cat si cu personalul pensiunii, oaspetii nostri sunt rugati sa nu atinga preparatele, vesela, tacamurile sau mobilierul bufetului decat dupa ce le sunt inmanate de catre persoana care serveste la bufet. Tot din motive de minima interactiune cu suprafetele atinse de alte persoane, sucurile la pahar din meniul de all inclusive au fost inlocuite cu sucuri imbuteliate.

Pentru a evita supraaglomerarea este posibil ca  mesele (mic dejun, pranz, cina)  sa fie  servite in serii; daca vi se repartizeaza o serie anume, avem rugamintea sa va incadrati cu masa in intervalul orar alocat, pentru a permite si celorlalti turisrti sa serveasca masa in conditii de distantare optime.

mic dejun: Seria 1: 8:30 –   9:15  / Seria 2: 9:25 – 10:10

pranz: Seria 1: 13:30 – 14:15 / Seria 2: 14:25 – 15:10

cina: Seria 1: 19:30 – 20:15 / Seria 2: 20:25 – 21:10

Programul de functionare a barului cu bauturi all inclusive este 11:00 – 21:30.
Pentru a va asigura o protectie mai buna, am eliminat momentan din camerele dumneavoastra toate obiectele care nu sunt de stricta utilitate: covorasele, cuverturile, vazele cu flori, paharele etc

Cameristele nu vor mai intra zilnic in camerele dumneavoastra, in timpul sejurului, decat daca se solicita in mod expres acest lucru (inclusiv pentru ridicarea gunoiului sau pentru a va schimba prosoapele etc).