Revelion de Poveste in Tara Barsei

REVELION DE POVESTE IN TARA BARSEI
Gulliver Mountain Resort 4* Bran – Moieciu

PROGRAM REVELION:

  Ziua 1 – 29.12 
In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu sunculita pe platou de lemn si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.

Ziua 2 – 30.12
Mic dejun urmat, in jurul orei 12.00 de ritualul taierii si pregatirii porcului pentru masa de sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului, Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de  cateva ore profitam de  buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de calatoie, pana la  cina.

Ziua 3 – 31.12
Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa.
La pranz savuram preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.
Dupa ora 20.00, incepe seara de Revelion, cu un program de colinde, uraturi si dansuri romanesti. La aperitiv vom servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, somon afumat, crema de branza si pate de ficat de casa.
Atmosfera este intretinuta de formatia Korona, care va interpreta  muzica ambientala  precum si  multe  melodii de dans, disco ori  populare. Meniul continua cu gustari din smochine umplute cu branza de capra, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada din 4 feluri de branza cu mac, rulada de porc cu legume, cascaval afumat cu pasta de masline si aspic de curcan.
In toiul sarbelor si al horelor,  se servesc specialitatile din peste: pastrav in cetina de brad alaturi de orez cu hribi. La miezul noptii desfacem sampania  si admiram  focurile de artificii.  Dupa ce  revenim la caldura si formatia reincepe petrecerea,  e  momentul felului principal: curcan umplut cu spanac si rosii uscate in sos de portocale si anason alaturi de belly pork cu cartof umplut in bacon crocant si cosulete cu ardei copt si nuca.
Pentru  gurmanzi  si  pofticiosi  meniul este desavarsit de un tort de ciocolata si fructe de padure, culese din partile locului. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 01.01
Tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa Perinita, prima zi a anului debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate.
Cina din prima zi a anului  este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.

Ziua 5: 02.01
Dupa micul dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu sania trasa de cai, printre copacii incarcati de zapada. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.
Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam  petrecerea  in jurul unui foc de tabara.

Ziua 6 – 03.01
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie vor sta miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Tarife

Early Booking – 20% Camere
 parter
Camere
 etaj 2
Pretul este pe persoana in camera dubla, iar copiii pana-n 12 ani, cazati in camera cu adultii, au gratuitate 3.100
2.500 ron
3.350
2.750 ron
Supliment a treia persoana in camera dubla (peste 12 ani) XXXXX 900 ron

Servicii incluse:
– Cazare 6 zile/ 5 nopti;
– Pensiune completa + toate mesele festive;
– Pachetul de băuturi:  free bar la cina  festiva de Revelion si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna, apa plata, apa minerala;
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
– Acces gratuit la sauna;
– Foc de tabără presărat cu povești;
– Biliard;
– Plimbare cu sania in Masivul Piatra Craiului si pranzul ciobanesc, din munti;
– Acces la locul de joacă pentru copii si la Biblioteca;
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în zapada,  șah, table, darts, carti de joc, rummy,  volei etc.

Conditii de plata:
  – avans 50% la inscriere; – diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel

Masuri de siguranta anti Covid 19:

  • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate  dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
  • Efectuarea  formalitatilor de check-in on-line.
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite.
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.