Tarife Generale

Oferta Generala

GULLIVER MOUNTAIN RESORT 4* Moeciu de Jos
toamna 2020

toamna_2020-1
toamna_2020-2

*oferta este valabila pana la 25.09.2020

Servicii incluse:
– Cazare 3/4 nopti;
– Masă în regim demipensiune, pensiune completa sau All inclusive tip bufet (conform alegerii dumneavoastra)  cu respectarea normelor de siguranta anticovid 19, prezentate si la finalul acestei oferte. Mesele conțin, prin rotatie,  preparate  traditionale din mezeluri si branza,  preparate din peste ori preparate  pe bază de pui, porc si vită. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complexul nostru turistic!
– Pachetul de băuturi All inclusive cuprinde: bere la dozator, sucuri neacidulate, apă plată, vin alb, vin roșu, cafea;
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita, ceapa și țuică la intrare);
– Acces gratuit la sauna
– Foc de tabără presărat cu povești
– Acces gratuit la locul de joacă pentru copii;
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, fotbal de masă, șah, table, darts, carti de joc, rummy,  volei etc.

Alte discounturi si facilitati de plata:

Primul copil  pana-n 10 ani, cazat in camera cu parintii, are gratuitate pentru tot pachetul platit de parinti.. Al doilea copil pana-n 10 ani plateste 75% din tariful de adult.
Pentru 80 ron de persoana asiguram trasportul din Bucuresti la Moeciu, in fata pensiunii
Seniorii primesc, prin programul Muntele pentru toti, reducere de 10% din intreg tariful
Organizatorii de grup au o gratuitate la 10 persoane platitoare.

Conditii de plata: avans 50% la inscriere, diferenta cu 14 zile inainte de plecare

Masuri de siguranta anti Covid 19:

  • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate covorase dezinfectante si un dispozitiv cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
  • Efectuarea  formalitatilor de check-in on-line
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Distanța intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul doar al persoanelor cazate in aceeasi camera.
  • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.