Tarife Generale

Oferta Generala

GULLIVER MOUNTAIN RESORT 4* Moeciu de Jos
vara – toamna 2020

munte_g1
munte_g2
munte_g3

Servicii incluse:
– Cazare 3/4 nopti;
– Masă în regim demipensiune, pensiune completa sau All inclusive tip bufet (conform alegerii
dumneavoastra) cu respectarea normelor de siguranta anticovid 19, prezentate si la finalul acestei oferte.
Mesele conțin, prin rotatie, preparate traditionale din mezeluri si branza, preparate din peste ori
preparate pe bază de pui, porc si vită. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complexul nostru turistic!
– Pachetul de băuturi All inclusive cuprinde: bere la dozator, sucuri neacidulate, apă plată, vin alb, vin
roșu, cafea;
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita, ceapa și țuică la intrare);
– Acces gratuit la sauna
– Foc de tabără presărat cu povești
– Acces gratuit la locul de joacă pentru copii;
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, fotbal de
masă, șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.

Discounturi si facilitati de plata:
Primul copil pana-n 10 ani, cazat in camera cu parintii, are gratuitate pentru tot pachetul platit de parinti..
Al doilea copil pana-n 10 ani plateste 75 % din tariful de adult.
Pentru 80 ron de persoana asiguram trasportul din Bucuresti la Moeciu, in fata pensiunii
Seniorii primesc, prin programul Muntele pentru toti, reducere de 10% din intreg tariful
Organizatorii de grup au o gratuitate la 10 persoane platitoare.

Masuri de siguranta anti Covid 19:
• La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate covorase dezinfectante si un dispozitiv cu gel
dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre
mese, scaune, sezlonguri etc.
• Efectuarea formalitatilor de check-in on-line
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul
accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a
acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre
angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
• Distanța intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul doar al persoanelor cazate in aceeasi
camera.
• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.